Nu när restriktionerna släpper är det fritt fram att gå tillbaka till kontoret. Vissa har längtat, medan det för andra kan kännas tufft att lämna hemmakontoret.

För oss på Evitec har situationen sett olika ut under pandemin beroende på vilket uppdrag man har som konsult. Vi har självklart följt alla rådande restriktioner och rekommendationer, men när vi frågar runt bland våra konsulter är trenden tydlig – många har saknat sitt kontor och sina kollegor, både kollegorna i uppdraget och kollegorna på Evitec.

Som konsultbolag är situationen speciell – våra medarbetare sitter utspridda hos våra uppdragsgivare och vi ses inte dagligen, varken digitalt eller fysiskt. Vårt huvudkontor är litet och det är sällan någon där. Men trots det är vi alla kollegor och vi är väldigt måna om att träffas och att hitta sätt att hålla kontakten med varandra. Vi ses regelbundet på möten och vi åker på resor tillsammans när det är möjligt. Det är så vi bygger vår kultur och håller Evitec-andan levande.

Det viktigaste för oss är att våra konsulter mår bra, eftersom de är grunden i hela verksamheten. Vår målsättning är att våra konsulter ska se Evitec som familjen man kommer hem och pustar ut hos efter en tuff dag på jobbet. Våra konsulter har uppdrag som är spännande, utvecklande och roliga, men de kan förstås ibland också vara utmanande och svåra. Då är Evitec den trygga hemmabasen, dit man kommer för att få stöd, råd och pepp av sina kollegor. Vi bjuder kanske inte på hemlagat och bäddar rent i gästrummet, men vi lyssnar, hjälper till och tar hänsyn till allas olika situation, både i jobbet och i livet.

Hos oss har arbetet alltid varit flexibelt, våra konsulter styr själva sin arbetstid och sina uppdrag – hur mycket och var man vill jobba. Som konsult hos oss kan vi garantera att du får växa och utvecklas i din yrkesroll, men du kan också känna dig trygg i att du aldrig är ensam.

Välkommen ”hem”!

Andreas Johansson, vd

PS. Vi letar alltid efter fler erfarna medarbetare. Är du specialiserad på projektledning, krav, test eller arkitektur inom bank, finans och försäkring är du varmt välkommen att höra av dig till mig på andreas.johansson@evitec.se eller telefon 070-458 42 08. DS.

Relaterade nyheter

Nyheter
14 juni 2022

Profit Software byter namn till Evitec som del av nordisk expansion

Nu inleds en omfattande varumärkesuppdatering och Profit Software byter namn till Evitec i samtliga lä...
Nyheter
03 juni 2022

Vi letar alltid efter nya talanger – kanske är du en av dem?

Under våren 2022 blev vi uppköpta av det finska it-bolaget Profit Software, vilket ger ännu fler möjli...