Att arbeta hos oss – karriär, kultur och värderingar

Vi tror på frihet under ansvar

På Evitec jobbar vi efter devisen frihet under ansvar. Vi tror på våra konsulters kompetens och förmåga att själva styra sin arbetstid och sina uppdrag. Vi är övertygade om att du vet bäst själv hur du vill jobba och vad som funkar för dig.

Vi är, som alla konsultföretag, helt beroende av våra medarbetare, deras kompetens, ambitioner och engagemang – både i kunduppdrag och i vårt eget bolag. Vi vet att medarbetare som mår bra och trivs med både jobbet och livet också presterar som bäst hos våra kunder. Därför är det viktigt för oss att låta våra medarbetare utvecklas och växa i sin yrkesroll, men också känna trygghet i att få den hjälp och stöttning som behövs från oss.

Vi letar alltid efter nya talanger – kanske är du en av dem? 

Under våren 2022 blev Evitec uppköpt av det finska it-bolaget Profit Software, vilket ger ännu fler möjligheter till spännande arbetsuppgifter, projekt och kunder! Profit Software har funnits på den finska marknaden i 30 år och Evitec har funnits i Sverige i 20 år, tillsammans är vi 350 experter som lär av varandra, samtidigt som vi skapar värde för våra kunder. 

Tillsammans är vi ännu starkare och detta innebär också nya karriärmöjligheter för både nuvarande och framtida medarbetare. Vi är en internationell arbetsplats med en stabil och trevlig arbetsmiljö – och vi har kul tillsammans.

Klicka här för att se alla lediga tjänster och skicka din ansökan. 

Våra ledstjärnor

Vi vill skapa trygghet hos både kunder och konsulter, våra ledstjärnor hjälper oss med det.

Kompetens – vi har branschkunskap, erfarenhet och tror på ständig utveckling

Integritet – vi står alltid för vad vi säger och är ärliga i allt vi gör

Öppenhet – vi strävar efter enkelhet, öppenhet och hjälpsamhet i vårt dagliga arbete

Vill du veta mer?