Evitec är en av Hammarby Handbolls mest långvariga partners. Vi fortsätter sponsra laget - nu har vi tecknat avtal med klubben över kommande säsong.

– Vi har haft en lång relation och att förnya avtalet var ett enkelt beslut med tanke på hur förra säsongen utvecklades, säger Per Nilsson, partner.

Evitec, som under lång tid synts på elitlagets spelardräkter, ökar sitt engagemang hos Hammarby Handboll och blir en av klubbens huvudpartners inför återkomsten till Handbollsligan.

– När handbollen nu spelar i högsta serien kommer exponeringen att öka, vilket är bra, dessutom blir det ännu roligare att ta med kunder och partners på matcherna, säger Per Nilsson och fortsätter: 

– Ägarna av Evitec har ett stort idrottsintresse i allmänhet, några av oss med ett grönvitt hjärta också. Vi ser ett värde med att vårt namn exponeras i samband med Hammarby handboll, ett lag som vi tycker står för något positivt. Man har med begränsade resurser lyckats väldigt bra, fått ihop ett lag där alla verkar dra åt samma håll med en stark sammanhållning – det är positivt.

Nilsson lyfter även fram stämningen hemma i Eriksdalshallen som en bidragande faktor till engagemanget, vilket även gjort intryck på Evitecs egna kunder och kollegor:

– En välfylld ”Jerkahall” med vinst för Bajen är en upplevelse. För några år sedan tog jag med några projektkollegor från Indien till ”Jerka”. Deras tidigare enda sporterfarenhet var kricket. De fick se Bajen vinna inför en välfylld hall – det pratades länge om det – idel positiva ordalag om både handboll och publik, säger han. 

Hur kommer återkomsten i Handbollsligan bli för Bajen, tror du? 

– Jag tror vi klarar oss kvar utan kval. 

Anton Gustafsson, account manager hos Hammarby Handboll AB, är förstås nöjd över att samarbetet med Evitec fortsätter även över säsongen 2021/22:

– Vi är väldigt glada över att Evitec valt att fortsätta med vårt samarbete. Evitec har varit en viktig kugge för oss i arbetet att ta oss tillbaka till Handbollsligan och vi hoppas kunna leverera både på plan och utanför nu när samarbetet blivit större. Deras engagemang och handbollsintresse är stort och det gör det ännu lite roligare.

Relaterade nyheter

Nyheter
14 juni 2022

Profit Software byter namn till Evitec som del av nordisk expansion

Nu inleds en omfattande varumärkesuppdatering och Profit Software byter namn till Evitec i samtliga lä...
Nyheter
03 juni 2022

Vi letar alltid efter nya talanger – kanske är du en av dem?

Under våren 2022 blev vi uppköpta av det finska it-bolaget Profit Software, vilket ger ännu fler möjli...