Känner du inte igen dig längre? Då är allt som det ska, för nu har vi äntligen lanserat vår nya hemsida!

Våra kunder kommer självklart alltid i första hand, och därför har det tagit lite längre tid än vad vi hade hoppats. Men nu är vår nya hemsida äntligen här och vi hoppas att både medarbetare, kunder och samarbetspartners ska trivas hos oss.

Om du är nyfiken på vilka vi är och vad som händer hos oss på Evitec så har du kommit till rätt ställe. I vår nya bloggfunktion kommer vi kontinuerligt att publicera nyheter och dela med oss av vår kunskap. Vi har funnits i branschen länge, vi firar faktiskt 20 år senare i höst, och våra erfarna konsulter har koll på allt som är värt att veta om it-projekt inom bank, finans och försäkring.

Vi lever som bekant i märkliga tider och viruset härjar fortfarande i världen, men Evitec växer stadigt. Om vi får skryta lite så växte vi vidare även under det gångna krisåret, något vi också gjorde under finanskrisen 2009. Ännu är inte Coronakrisen över och vi följer självklart alla gällande restriktioner från Folkhälsomyndigheten. Men med det sagt så ser vi fram emot en spännande höst tillsammans med våra kunder och hoppas att vi ser mer av varandra, både fysiskt och digitalt.

Välkommen hit, vi hoppas att du får anledning att besöka oss ofta!

Relaterade nyheter

Nyheter
11 oktober 2021

Evitec ❤️ Hammarby Handboll

Evitec är en av Hammarby Handbolls mest långvariga partners. Vi fortsätter sponsra laget - nu har vi t...
Blogg
29 september 2021

Tillbaka till kontoret – välkommen hem!

Nu när restriktionerna släpper är det fritt fram att gå tillbaka till kontoret. Vissa har längtat, med...