Karriär

Evitec är som alla konsultföretag beroende av sina medarbetare och deras kompetens. Dessutom är förstås konsulternas ambitioner och engagemang i såväl kunduppdrag som företaget mycket viktigt. För att uppnå bästa resultat hos våra kunder månar Evitec om sina medarbetare genom ett ständigt utbyte inom kompetensområdena och sociala aktiviteter i företaget. Evitec söker fler erfarna medarbetare specialiserade på projektledning, test, krav och arkitektur inom bank, finans och försäkring. En extra merit är erfarenhet av att ha arbetat med regelverk.

Om du är intresserad eller vill få mer information, ring till Andreas Johansson på 070-458 42 08 eller maila till förnamn.efternamn@evitec.se

Värdeord och ledstjärnor

På Evitec är vi drivna av att ge det bästa resultatet som krävs för att kunden skall bli nöjd och sedan göra det lilla extra. Som grund för detta har vi Evitecs ledstjärnor som ger kunden det som önskas samt att konsulterna har den möjlighet som behövs för att forma uppdrag och livsbalans till en optimal mix för att göra både konsult och kund nöjda.

Ledstjärna – Evitec kompetens

På Evitec besitter konsulterna en god branschkunskap, erfarenhet samt en god social kompetens som möjliggör en lång relation med kunden.

Ledstjärna – Integritet

På Evitec står vi för vad vi säger och är ärliga i det vi gör.

Ledstjärna – Öppet företagsklimat

På Evitec är vi ett företag som strävar efter enkelhet, öppenhet och hjälpsamhet i vårt dagliga arbete.